Svet
12 ogledov

Potres stresel kinodvorano med akcijskim filmom

Noe Karantanija cinemas
Prebivalce Los Angelesa je v petek zvečer po lokalnem času prestrašil potres z magnitudo 5,1. Tiste, ki so v tem času uživali ob ogledu filma o vesoljnem potopu, je tresenje precej prestrašilo.

Gledalce filma Noe o zgodovinskem vesoljnem potopu je presenetil resničen šov, saj je potres zatresel kinodvorano ravno v trenutku, ko se je na platnu nastopil konec sveta. Resnično tresenje na srečo ni terjalo žrtev in nihče ni bil huje poškodovan, so bili pa mnogi precej prestrašeni, nekateri pa energično vzhičeni. Mnenja o tej izkušnji so deljena; eni so se tresli od strahu, drugi pa pravijo, da je bilo odlično. 

"Med ogledom filma nas je začelo tresti. Sedeži so se zibali, ljudje so paničarili .. Bilo je odlično," je izkušnjo na Twitterju opisala Lexi Johnson. "Mislila sem, da imajo odlično surround ozvočenje in sem si mislila: 'Prekleto, tale Noe je prav resničen'. A je bil le potres," je dodala Page Kennedy, Jennings Roth Cornet pa je zapisala: "Bilo je precej srhljivo."

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP, ki jo povzema STA, je tresenje tal povzročilo nekaj izpadov elektrike, zabeležili so tudi puščanje plina in uhajanje vode iz hidrantov, večje škode pa ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.