Svet
9 ogledov

Pozabil je, da je impotenten

prostitutka EPA
Nekdanji švedski minister si je po tem, ko je priznal, da je k seksu nagovarjal prostitutko, premislil. Zdaj pravi, da je obtožba neutemeljena, saj da je impotenten.

Švedski policisti so v avtu s prostitutko zalotili nekdanjega ministra. Ta naj bi se ravno pogajal z njo glede cene za oralni seks. Nekdanji član vlade je policiji takoj priznal dejanje in plačal kazen dobrih dva tisoč evrov. A zdaj pravi, da se je prenaglil.

"Policista sta mi rekla, da lahko izbiram med sodiščem, kjer bi bila javnost seznanjena z mojim dejanjem, ali pa plačam kazen," je nekdanji minister dejal za švedske medije. To ga je po njegovih besedah prestrašilo in dejanje je raje priznal ter plačal kazen.

Zdaj, ko je zadevo prespal, pa pravi: "Ne morem seksati, zato je vsa stvar nesmiselna." Nekdanji minister pravi, da ima raka na prostati: "Zdravijo me s hormoni, kar povzroči upad spolne sle. Sem medicinsko kastriran."

In kaj je prostitutka delala v njegovem avtomobilu? Pravi, da je ustavil ženski in ji ponudil prevoz domov ter da je šele od policistov izvedel, da je znana prostitutka. Njene izjave policistom, da ji je dal denar, pa ne komentira.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.