Svet
3 ogledov

Pozabili na potnike v vagonih

Fotografija je simbolična. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potniki, ki so z Eurotunnelom potovali iz Velike Britanije v Francijo, se tega potovanja ne bodo spominjali z veseljem. Na enem izmed peronov so jih namreč preprosto pozabili.

Potniki so za to potovanje potrebovali trikrat več kot bi sicer- pa še vedno niso prišli do željenega cilja. Dvajset potnikov v sedmih avtomobilih je bilo razporejenih na več vagonih.

Ker so bile na enem od vagonov tehnične pomanjkljivosti, so se delavci odločili sredi poti umakniti ta vagon. Mislili so, da so tudi vagoni za pokvarjenim prazni, zato so vse odstranili. Potniki tako niso mogli niti izstopiti iz vagonov- lahko so le čakali na to, da jih nekdo "odkrije".

Potnike so opazili šele med povratkom. Osebje se jim je takoj opravičilo, vrnili so jim denar ter jim podarili karto za enako potovanje v prihodnosti. "Kaj takega se nam ni v 16-letni zgodovini še nikoli zgodilo in za ans je to velika sramota," je dejal tiskovni predstavnik Eurotunnela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.