Svet
40791 ogledov

Drama: Gliser zagorel v luki, potem se je zgodilo to

1/3
Gliser zagorel na obali in še zadnji trenutek so ga odvlekli...

Dogajalo se je danes dopoldne, na hrvaškem otoku Mali Lošinj, pred številnimi turisti in domačini, ki so lahko opazovali pravo dramo na obali in pozneje še v morju.

Kot navajajo hrvaški mediji, je lahko lastnik 14. metrskega plovila, registriranega v italijanskem Tržiču, na obali mesta Mali Lošinj le nemočno opazoval ogenj, ki je okoli 11. ure vzplamtel iz notranjosti.

Kot poroča istrski portal Regional Express, so sicer gasilci in policija hitro prispeli na prizorišče in ko se je že zdelo, da je ogenj pogašen, je začelo znova goreti. Nastala je panika, dogodek pa je naenkrat ušel izpod nadzora.

Na koncu so gorečo ladjo vendarle začeli vleči vstran od obale, kjer je nazadnje še eksplodirala. Kot navajajajo hrvaški mediji, so se turisti in domačini zadnji trenutek izognili katastrofi, zahvaljujoč policiji in gasilcem, ki so pravočasno spoznali, kaj se bo zgodilo. 

Meščani se sedaj bojijo posledic požara na okolje, žrtev srečo ni, je pa nastala velika materialna škoda. O vzroku požara in posledicah za okolje, bodo prebivalci obveščeni po koncu preiskave. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.