Svet
9 ogledov

Prebili zapornico in pobegnili na avtocesto

zapornica, ugrabitelji 24sata
Ugrabitelji deklice, ki so jo včeraj sredi dneva iztrgali mami iz naročja, so Francozi in stari znanci policije.

Trije ugrabitelji, ki so včeraj sredi belega dne materi iz naročja iztrgali dveletno deklico, so francoski državljani, je sporočil srbski notranji minister Nebojša Stefanović. 

"Imeli so originalne francoske potne liste in so francoski policiji dobro poznani. Že prej so izvedli več kriminalnih dejanj," pravi Štefanovič. Trije francoski državljani so stari 50, 45 in 25 let.

So imeli pravo fotografijo deklice?

Policija je včeraj, takoj, ko je dobila sporočilo o ugrabitvi, zaprla vse izhode iz Beograda. "Ugrabitelji so prebili zapornico na cestninski postaji Šimanoviči in krenili po avtocesti. Zaprli smo vse izhode, vendra nismo vedeli, ali bodo za nadaljni transport zamenjali vozilo," razlaga minister. Ugrabitelje so po dveurni spekakilarni akciji  ujeli v bližini Sremske Mitrovice. 

Tihotapili ljudi?

V avtomobilu ugrabiteljev so našli francoski potni list otroka iste starosti, za zdaj pa, po besedah ministra, še ni znano, ali je fotografija deklice v potnem listu prava ali pa gre za nekega otroka, ki ji je zelo podoben. 

Sbrsko notranje ministrstvo je še sporočilo, da aretirane sumijo tihotapljenja ljudi. Privedli jih bodo pred višje javno tožilstvo v Beogradu. Če jim bodo sodili v Srbiji in bodo spoznani za krive, jim grozi do 15 let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.