Svet
22744 ogledov

Pred hčerko jo je ujel stroj za mletje mesa

Grška policija Epa
Policija je že sprožila preiskavo in prijela lastnika mesnice.

V Grčiji odmeva delovna nesreča, ki je vzela življenje 50-letne Albanke. Ta je umrla, ko jo je v mesnici v grškem mestu Missolonghi potegnil stroj za mletje mesa. Tragedija se je zgodila v petek okoli 21. ure. Nesrečna Ana se je lotila čiščenja stroja. Kot v preiskavi menijo policisti, jo je mehanizem zagrabil za lase, nato pa jo razmesaril do smrti.

Tragedija naj bi se zgodila pred očmi njene, ki je obupana stekla na ulico in iskala pomoč, je kasneje za grške medije povedal očividec. V mesnico je nato vstopil mimoidoči in odkril grozljivko, ki se je zgodila. Dekle so nato v stanju šoka odpeljali v bolnišnico in kasneje odpustili.

Truplo so iz stroja potegnili šele okoli polnoči. V Grčijo je Albanka prišla po ločitvi od moža, živela je skupaj s hčerko in še 10-letnim sinom. Po pisanji grških medijev, ki so povzeli pričevanja sosedov, je skupaj s hčerko delala v čistilni agenciji od jutra do večera, da je preživela družino.

Najstnica in njen desetletni brat sta trenutno nastanjena pri sorodnikih. Policija je medtem že prijela lastnika mesnice, ki je osumljen odgovornosti za delovno nesrečo. 

reševalno vozilo rešilec Italija Dva mrtva Svet Grozljivka pri sosedih, v paniki skakali skozi okna pisanje pismo test kontrolka Neverjetna zgodba None Mislili so, da je naredil samomor, po desetih letih so ga našli tukaj ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.