Svet
16123 ogledov

Pred mesecem kupil bmwja, zdaj v njem umrl skupaj s prijateljem

Nesreča na Hrvaškem (bližina Vinkovcev) 24sata
Na Hrvaškem odmeva huda nesreča, ki se je zgodila v petek zvečer. Umrla sta dva mlada fanta.

Po poročanju hrvaškega portala 24sata se je nesreča zgodila v petek ob 19.41 na cesti v bližini mesta Vinkovci. Vozilo je na lokalni cesti Komletinci-Nijemci trčilo v drevo, v nesreči sta umrla dva mlada fanta. Zaradi težke prometne nesreče – vzrok še ni znan – je bila cesta Komletinci–Nijemci zaprta celo noč, dodajajo hrvaški mediji.

"Poznam fanta, ki je vozil avto, bil je zelo dober človek. Nikoli ni divjal ali vozil noro, ne vem, kaj se je zgodilo. 15 minut pred tragedijo smo sedeli z njim v baru. Res je bil dober človek, kogar koli v vasi boste vprašali, vsi ga poznajo po dobroti. Prej je vozil fiata, a bmwja je kupil šele pred mesecem dni. Res si ga bom zapomnil samo po dobrem," je za 24sata povedal eden od mladih fantov, ki je poznal preminulega voznika avtomobila.

Po informacijah 24sata naj bi fant, ki je vozil bmwja, želel odpeljati svojega prijatelja v Donje Novo Selo domov, a se je na poti pri Komletincih zaletel v drevo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.