Svet
39 ogledov

Pred trgovino sta seksala sredi belega dne

seks sredi zagreba
1/5
bralec 24sata
Mimoidoči so bili zaprepadeni, ko so v centru Zagreba videli naslednji prizor: sredi belega dne sta se moški in ženska zunaj na stopnicah predajala strasti. In to vsaj dve uri.

Moški in ženska sta se sredi belega dne v Zagrebu glasno predajala spolnim užitkom. To pa ne bi bilo nič nenavadnega, če tega ne bi počela zunaj, pred zaprto trgovino v centru mesta.

Očitno ju ni motilo niti to, da so mimo hodili ljudje in se nad dogajanjem zgražali. "Le pokrila ste se z jakno, za mimoidoče se nista zmenila," je povedala bralka 24sata, ki je okoli druge ure popoldan spolni akt tudi fotografirala.

Poklicali so policijo, ki je strastneža legitimirala. A s spolnimi igricami sta nadaljevala takoj, ko je policija odšla. Policija se je vrnila dve uri kasneje.

Kot še poroča 24sata, je bil Hrvat zelo jezen, saj so ga policisti prikrajšali za užitek na javnem mestu. Policiste je zmerjal in vanje metal steklenice. Odpeljali so ga na postajo in nato na treznjenje. V krvi je imel 1,56 promila alkohola, njegova spolna partnerica (le) promil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.