Svet
2918 ogledov

"Preden je začel streljati, me je pogledal naravnost v oči"

streljanje Toronto
Bila je v kavarni, ko je strelec skozi okno začel streljati.

Jessica Young dela v kavarni, na katero je za zdaj neidentificirani moški večkrat streljal. Bila je v kavarni, ko je v nekem trenutku pogledala skozi okno in pred stavbo zagledala moškega, ki je gledal v notranjost, nato pa izvlekel pištolo in začel streljati. 

"Ni bil višji od mene. Na glavi je imel črno kapo s šiltom, oblečen je bil v črno. Bil je svetle polti in mislim, da je imel kratko brado. Samo to sem uspela videti," je dejala pretresena Jessica Young. "Ne zgodi se vsak dan, da streljajo nate." 

"Samo tekla sva"

Gaylene Edmonson je sedela na dvorišču, ko je zaslišala prvi strel. "Najprej sem pomislila, da gre za streljanje, ker sem malo prestrašena, ko pride do takih stvari," je povedala za The Star. A si je potem rekla, da gre najbrž za petarde. Vsega skupaj naj bi slišala med 15 in 20 strelov. 

John Tulloch je z bratom izstopal iz avta, ko sta zaslišala strele. "Samo tekla sva. Videla sva ljudi, ki tečejo, zato sva samo tekla," je povedal. 

V grški četrti v mestu so bile vse restavracije polne. "Nihče ni pomislil, da bi se to lahko zgodilo v Torontu. Ljudje so se počasi odzivali, zdelo se je neverjetno," je povedal očividec John Aruldason. 

streljanje Toronto | Avtor: Profimedia Profimedia

Toronto policija Svet Streljanje v Torontu: Dva mrtva, več ranjenih

"Obrnil se je in jo ustrelil"

Andrew Mantzios je na trgu pil kavo s prijateljem, ko sta zaslišala strele. Ko se je obrnil, je zagledal v črno oblečenega strelca, ki je hodil proti njima. "Na obrazu je imel grozljiv izraz," je dejal. Streljal je na ljudi, ki so čakali, da bodo prečkali cesto. 

"Neka ženska je poskušala steči stran, a je padla po tleh. Obrnil se je in jo dvakrat ali trikrat ustrelil," je preresen dogajanje opisoval Mantzios. Ljudje so padali kot pokošeni. 

Policija je z informacijiami skopa. Po poročanju časnika Toronto Sun je bilo ranjenih petnajst ljudi, med njimi tudi otroci. Ena ženska je umrla, mrtev pa je tudi strelec. Ni jasno, ali si je sodil sam ali je bila zanj usodna policijska krogla. 

Komentarjev 1
  • Elizabeth_Tighe 13:03 23.julij 2018.

    Z lahkoto opravljam vsako uro 192 € do 258 € samo z enostavnim delom od doma. Prejšnji mesec sem opravil 32847 EUR iz te službe. Neverjetno in preprosto delo in reden prihodek od tega je neverjetno. Predlagam vam, da se ...prikaži več zdaj pridružite tej nalogi kot delno in zaslužite več kot polni delovnii čas, tako da sledite tej povezavi. ..... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com