Svet
1726 ogledov

Mož Giorgie Meloni se je neprimerno vedel, zdaj se ločujeta

Giorgia Meloni Andrea Giambruno Profimedia
Italijanska premierka Giorgia Meloni je potrdila, da se razhaja s partnerjem Andreo Giambrunom, ki je bil v zadnjih tednih tarča kritik zaradi seksističnih opazk.

"Moje razmerje z Andreo Giambrunom, ki je trajalo skoraj deset let, se tu konča," je v objavi na družbenem omrežju X zapisala predsednica italijanske vlade Giorgia Meloni. Kot je zapisala, se mu zahvaljuje za čudovita leta, ki sta jih preživela skupaj. Še posebej je hvaležna, ker ji je dal najpomembnejšo stvar v njenem življenju, hčerko Ginevro. 

"Najini poti sta se razšli že pred nekaj časa in prišel je čas, da si to priznava," je dodala. Vedno bo stala za njunim prijateljstvom in za vsako ceno branila njunega otroka. Nasprotnikom, ki so upali, da jo bodo napadi na njeno zasebno življenje oslabili, pa je sporočila, da upajo zaman. 

Do razhoda prihaja ob prvem letu Melonijeve na čelu vlade. 

Andrea Giambruno, televizijski voditelj, je bil v zadnjem obdobju tarča kritik zaradi svojih seksističnih izjav. Neprimerno se je vedel do več sodelavk. Med eno oddaj pa je izjavil, da bi se mlade ženske lahko izognile posilstvu, če se ne bi napile, migracije pa je primerjal s premikanjem živine. Poleg tega so posneli neprimerno obnašanje do sodelavk. 

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 2
  • kapibara 17:55 20.oktober 2023.

    Veš kva, glede migracij mu pa nimajo kaj očitat..

  • Ender3 12:42 20.oktober 2023.

    Bo sedaj Janez zgrabil priložnost..On je njen velik fan....