Svet
14 ogledov

Predsednika napadel venec

Na grobu neznanega junaka v Kijevu je ukrajinskega predsednika Viktorja Janukovi
1/2
Žurnal24 main
Na grobu neznanega junaka v Kijevu je ukrajinskega predsednika Viktorja Janukoviča napadel venec. Na srečo jo je rahlo pretreseni predsednik odnesel brez prask.

Da se podobna nezgoda ne bi pripetila tudi Janukovičemu ruskemu kolegu Dmitriju Medvedjevu, so varnostniki pridržali padajoče vence. Video posnetek je v naslednjih nekaj urah zaokrožil po svetu in sprožil salve smeha.

Bandić padel med polaganjem
Podobne nezgode pa niso v političnem svetu nič nevsakdanjega. Sredi decembra lansko leto je takrat še predsedniškemu kandidatu in sedanjemu županu Zagreba Milanu Bandiću med polaganjem venca spodrsnilo na ledu.

Bandić je v okviru svoje predvolilne kampanje obiskal Brčko in tam nameraval položiti venec v spomin padlim vojakom 108. brigade hrvaške vojske. Pred tem si je iz neznanega razloga sezul čevlje, in ko je obut le v nogavice naredil prvi korak, mu je spodneslo tla pod nogami. Pristal je na zadnji plati, a ga to ni ustavilo – venec je kar po kolenih porival naprej in ga nato namestil pred spomenik. Video si oglejte TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.