Svet
15 ogledov

Predsednikova ljubica naj bi bila noseča

Francois Hollande Valerie Trierweiler Reuters
Julie Gayet naj bi bila noseča, poročajo francoski mediji. Predsednik Hollande je na tiskovni konferenci o aferi molčal, njegova partnerica pa zaradi šoka ostaja v bolnišnici.

Francoska spletna stran lereel.fr je na svojem twitter profilu objavila novico, da je domnevna ljubica francoskega predsednika Julie Gayet v četrtem mesecu nosečnosti. Novico naj bi razkril vir iz elizejske palače, potrdil pa naj bi jo novinar televizijske postaje M6.

O ljubici molčal

Francoski predsednik Francois Hollande se je prvič pojavil v javnosti, potem ko je pred dnevi v javnosti izbruhnila afera o njegovem domnevnem varanju dolgoletne partnerice, novinarke Valerie Trierweiler.

Hollande je na tiskovni konferenci o aferi molčal. "Vsak se lahko v svojem zasebnem življenju sooča s preizkušnjami. To je stvar posameznika. Gre za boleče trenutke. A držim se enega načela in to je, da je treba zasebno življenje tako tudi obravnavati in spoštovati zasebnost posameznika," je novinarjem dejal Hollande. "To ni ne kraj ne čas za razpravo." Obljubil je sicer, da bo o zadevi spregovoril pred obiskom ZDA.

Prva dama ostaja v bolnišnici

Novico o prevari je v petek objavila revija Closer, večer pred objavo pa je francoski predsednik prvi dami vse priznal. Slednja je od čustvenega šoka pristala v bolnišnici, kjer bo po napovedih zdravnikov ostala od šest do osem tednov, saj potrebuje počitek. Je pa svojim prijateljem že povedala, da mu je pripravljena vse oprostiti, če bo zvezo z igralko Julie Gayet prekinil tako javno kot zasebno.

Okoli 80 odstotkov Francozov meni, da bi moralo ljubezensko življenje njihovega predsednika ostati zasebno.

Komentarjev 4
  • patron 16:59 14.januar 2014.

    buhaha, 8 tednov bo lahko spet svobodno skakal okol.....pol bo pa štacuno zaprl.....

  • maresem 16:00 14.januar 2014.

    Ti ne ločiš hrušk od jabolk

  • Pepe007 15:51 14.januar 2014.

    Če laže partnerki, kako šele laže volivcem.A ni pred časom o tem predsedniku po Sloveniji krožilo pismo, da gre za über poštenjaka, ki je takoj iz Francije naredil čudež?