Svet
23 ogledov

Preiskava britanske politične pedofilske verige

scotland yard EPA
Scotland Yard preučuje tri domnevne umore, povezane s pedofilskim krogom znotraj Westminstrske palače, ki naj bi deloval v 70-tih in 80-tih letih prejšnjega stoletja.

Že nekaj časa poteka preiskava o tem, da je eden izmed britanskih konzervativnih politikov na zabavi v luksuzni vili v 80-tih letih ubil 12-letnega dečka, kar je prijavila druga žrtev pedofilov iz političnih krogov. Politik naj bi otroka zadavil in to pred skupino moških, ki ga je zlorabljala, in pred očmi ostalih žrtev. Danes odrasla žrtev pedofilov med politiki ravno tako trdi, da so slednji odgovorni tudi za smrt 10-letnega dečka, ki so ga z avtomobilom preganjali po londonskih ulicah, na koncu pa so ga povozili do smrti.

Preiskavo teh dveh dogodkov je, kot piše Telegraph, Scotland Yard razširil; preiskujejo domneven obstoj organizirane in močne pedofilske verige, ki jo povezujejo z britanskim parlamentom, delovala pa naj bi v 70-tih in 80-tih letih prejšnjega stoletja. V preiskavi bodo podrobno preiskali vse domnevne umore otrok s strani pedofilov.

Priskavo prej omenjenih dveh primerov so ponovno obudili potem, ko se je policiji javil moški v 40-tih letih, ki trdi, da je on eden od 15-tih dečkov, ki so jih pred tridesetimi leti zlorabljali politiki. Trdi, da so ga, z dovoljenjem njegovega očeta, pogosto prišli iskat z avtomobilom, ga odpeljali v hotele, in ga skupaj z ostalimi fantki psihično in fizično zlorabljali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.