Svet
13 ogledov

Preizkušala avto in uničila prodajalno

Nesreča EPA
77-letna ženska iz Nemčije si je po dolgem času znova želela voziti avtomobil. Slabo se je začelo že, ko je hotela preizkusiti avtomobil. Skupila jo je trgovina.

Po avtomobil se je 77-letnica iz Apolda odpravila v bližnji avtosalon. Prodajalcu je razložila, da že dalj časa ni vozila, zdaj pa da želi preiti na avtomatika, zardi česar  je v avtošoli opravila celo nekaj dodatnih ur.

Sedla je v enega od avtomobilov v trgovini, takoj po zadela drugo vozilo, nato pa izgubila nadzor nad svojim.  Zapeljala je v razstavni salon, se zaletela v nekaj drugih vozil, razbila je posode z rožami, na koncu pa še stekleni zid.

Na srečo je škodo utrpela le pločevina, škoda znaša okoli 100.000 evrov, poroča MZ-web-de.

Komentarjev 1
  • diabolik 11:28 25.september 2011.

    Jaooooo, meni je prejšnji teden ena dosti mlajša razbila prednji del motorja. Jaz sem na srečo odnesel brez zlomov, sem pa kot prežvekani čik. Bolečine pridejo potem. Zavarovalnica pa klasika: ogoljufali bi me radi. Saj me tudi bodo, ker je ...prikaži več to tako rekoč uzakonjeno. Če si revež in imaš starejše vozilo, te bodo po defaultu izigrali in ogoljufali, ker vedo, da revež nima denarja za prodano dušo-odvetnika. Na podlagi tega trdim, da zavarovanje ne bi smelo biti obvezno. Je še kdo tega mnenja?