Svet
10 ogledov

Prek Facebooka so se mu maščevale

Facebook Shutterstock
Štiri Britanke so se prek Facebooka maščevale skupnemu moškemu. Označile so ga za prevaranta, lažnivca in ženskarja. V razmerju je bil namreč z vsemi hkrati.

Štiri Britanke, 58-letna Hazel Wickings, 45-letna Tina Balne, 42-letna Tracie Clarke in 38-letna Denise Draper so si ustvarile Facebook profil, da bi ponagajale skupnemu partnerju Shaunu Richingsu.

Shaun je bil namreč v zvezi z vsemi štirimi hkrati. Z najstarejšo Hazel šest let, s Tino dve leti, s Tracie prav tako, z Denise pa le nekaj mesecev.

Sumiti so ga začele, potem ko so ugotovile, da se z vsako izmed njih dobiva ob točno določenih dnevih v tednu. Vedno je poudarjal, da ima ogromno dela v službi ali da mora nujno obiskati bolnega sorodnika.

Resnica je prišla kmalu na dan. Spoznale so, da jim ni tako zvest, kot ves čas poudarja. V jezi in razočaranju so se odločile, da se mu maščujejo kar prek Facebooka. Na njegovem zidu so ga opisale kot prevaranta, lažnivca in ženskarja, piše Daily Mail.

"Želele smo, da tudi druge vedo, kaj lahko pričakujejo, če se odločijo za zvezo z njim," je povedala Tracie.

Shaun je priznal, da mu je maščevanje povzročilo tako težave v vsakdanjem življenju kot tudi v službi, vendar se je kljub temu zelo hitro podal v novo ljubezensko razmerje.

Komentarjev 2
  • d 10:44 29.november 2011.

    legenda :D

  • Žurnalček 09:01 29.november 2011.

    Maščevale? To one samo mislijo , kure kuraste!