Svet
21 ogledov

Preko babice in vnučka zapeljal avto

Zbil ju je avto Printscreen Youtube
Po verižnem trčenju treh avtomobilov zadnji povozi babico in dečka, ki gresta slučajno mimo. Grozovit prizor, kako se oba valita pod kolesa, je posnela nadzorna kamera.

Zgodilo se je v Braziliji. Naključni mimoidoči, ki so videli grozovit prizor, so se bali, da se je zgodilo najhujše. A babica in 5-letni deček sta kot po čudežu preživela.

Babica se je z vnučkom, ki ga je šla iskat v šolo, vračala proti domu. Z leve je direktno na glavno cesto pripeljal avto. Po glavni cesti je pravilno pripeljal drugi avto, v katerega je trčil. Tega je odbilo naravnost v tretji avto, ki je stal ustavljen na desni strani ceste. Tega je odneslo naprej, naravost proti pešcema, ju zbil na tla in povozil. Zapeljal je celo prek dečkove glave, ki pa po nesreči vstane in teče k babici, ki leži na tleh.

Oba so odpeljali v bolnišnico, kjer pa se je izkazalo, da sta jo odnesla le z nekaj praskami. "Ko sem videla, kako ga je avto zmečkal, da je tekel proti meni in da mu je iz ušeš in nosa tekla kri, sem pomislila na najhujše," je povedala 56-letna babica, ki se je pomirila šele po zdravnikovih zagotovilih, da deček ni huje poškodovan. "Počutim se, kot da bi se znova rodila. Čudež je, da sva oba še živa," je odkrito priznala.

Dogodek so posnele nadzorne kamere, kako kruto je izgledalo, pa si oglejte zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.