Svet
19 ogledov

Preoblečen v žensko se je ponujal

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Voznik avtobusa je presenečeno ugotovil, da mu spolni odnos ponuja moški.

Voznik goriškega prevoznega podjetja APT bo torkovo dopoldansko vožnjo proti Trstu še nekaj časa kar dobro pomnil. Ko so iz avtobusa izstopili vsi potniki, je v vozilu ostala še ena potnica. Pristopila je k vozniku in mu ponudila spolni odnos. Kot piše Primorski dnevnik, je voznik presenečen ugotovil, da se mu pravzaprav ponuja mlad moški v ženskih oblačilih. Seks je seveda odklonil, nato mu je "potnica" začela groziti; zahtevala je, naj ji izroči sto evrov, sicer bi poklicala prijatelje, ki bi voznika pretepli.

Voznik se je prestrašil in zahtevano vsoto izročil, "potnica" pa je izstopila in se izgubila neznano kam. Voznik je po vrnitvi v Gorico pripetljaj prijavil na policijski postaji; karabinjerji so v Trstu nato izsledili 20-letnega Romuna brez stalnega prebivališča, ki so ga v preteklosti zaradi podobnih dogodkov že obravnavali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.