Svet
11 ogledov

Pretekla maraton in rodila

Amber Miller
1/3
Reuters
Amber Miller pravi, da je nora na tek. Celo toliko, da je šla visoko noseča na maraton, ga dokončala in odšla v porodnišnico rodit.

Amber Miller zagotovo ni običajna nosečnica, ki bi si pred velikim dnem privoščila nekoliko več počitka. V 39. tednu nosečnosti se je odločila, da bo pretekla čikaški maraton. In to ji je tudi uspelo,   na progi je izmenjavala hojo in tek ter po skoraj šestih urah in pol prečkala ciljno črto.

Sedemindvajsetletnica pravi, da so jo med tekom glasno spodbujali, zanjo pa sam tek ni bil nič neobičajnega, saj je pod budnim očesom zdravnika tekla celo nosečnost.

Zdrava deklica

Ko je pritekla čez ciljno črto, so se popadki okrepili. Vseeno sta s soprogom odšla domov, pojedla večerjo in se nato odpravila v porodnišnico.

Amber je rodila zdravo, 3,5 kilograma težko deklico, ki sta jo s soprogom poimenovala June. To je že drugi otrok zagrizene tekačice – tudi med prvo nosečnostjo je tekla na maratonih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.