Svet
10606 ogledov

Pretreseni gasilec: Videli smo že marsikaj, ampak to je bil masaker

Prometna nesreča avtobusa in osebnega vozila Pixsell
V včerajšnji prometni nesreči v Slavoniji so umrle tri osebe, dva moška in ženska.

Osebni avtomobil se je zaletel v avtobus. "Dobili smo obvestilo o trku med avtobusom in avtom, v takem primeru pričakuješ najhujše. Na žalost je bilo še huje, kot smo pričakovali," je za index.hr povedal poveljnik prostovoljnega gasilskega društva Donji Miholac Damir Šiplika.

"Takoj smo videli, da voznika in potnikov in avtomobila ne bo mogoče rešiti, verjetno so umrli takoj," je povedal Šiplika.

Voznika avtobusa so našli zunaj, bil je lažje poškodovan in vidno pretresen, v avtobusu pa na srečo ni bilo potnikov. Kasneje so gasilci izvedeli, da je vozil v drugo smer, saj se je v nesreči obrnil okrog in bil obrnjen v smer, iz katere je prihajal, je pojasnil Šiplika.

Voznik avtomobila naj bi zapeljal na nasprotni vozni pas in s sprednjim bočnim delom avtomobila trčil v avtobus. Obe vozili sta nato pristali v jarku.

Prometna nesreča avtobusa in osebnega vozila Svet Huda prometna nesreča, trije mrtvi

"Nikomur ne bi želel, da to vidi, kaj šele, da se mu kaj takega zgodi. Upam, da česa takega ne bom videl nikoli več," je povedal pretreseni Šiplika, ki pravi, da je videl že ogromno nesreč, a to da je bil masaker.

Avto je bil popolnoma uničen, trupla so bila neprepoznavna

"Avto je bil popolnoma uničen, zdi se mi, da je bila opel astra, starejša od deset let. Bila je popolnoma uničena. Sopotnik je padel iz vozila, voznik je bil pripet in je ostal v avtu, žensko smo našli za sovoznikovim sedežem. Trupla so bila neprepoznavna," razlaga. "Trupla smo potegnili iz pločevine, razmaknili smo jo kar z rokami, ker je bil avto popolnoma uničen," je dejal pretreseni gasilec. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • lotus 14:23 03.marec 2018.

    Ne sreča je huda reč sploh pa taka kjer niti človeka neprepoznaš več veliko sem bil na cesti in tudi že vleku ljudi iz avtomobilov tako da g. Gregor nebodite tako naduti ker ne veste kje vas sreča čaka,,lp

  • gregor51 11:13 03.marec 2018.

    briga me za slavonijo