Svet
1628 ogledov

Pretresljivo: 29-letno nosečnico napadli psi in jo pogrizli do smrti

Forenziki v gozdu Profimedia
Sprehajala se je po gozdu, ko so jo napadli lovski psi.

Tuji mediji poročajo, da se je 29-letna Francozinja Elisa Pilarski, ki je bila noseča šest mesecev, s svojimi psi sprehajala po gozdu, ko so jo napadli lovski psi in jo pogrizli do smrti. 

Tragični dogodek se je zgodil v bližini mesta Villers-Cotteretsa na severu Francije. Lovski psi so jo po navedbah tožilca Frefericha Trinha pogrizli po glavi, rokah in nogah. Obdukcija je pokazala, da je imela nesrečna Francozija številne ugrize po vsem telesu.

Preden so jo napadli psi, je po telefonu poklicala svojega soproga in mu rekla, da jo skrbi, da jo bodo napadli psi. Soprog je takoj šel v akcijo, a ko so jo našli, je bilo že prepozno. Ležala je mrtva na tleh, ob njej so ležali njeni psi in cvilili.

Lovski psi, ki so jo napadli, so lovili jelene. Policija je sporočila, da je vzela vzorce DNK 93 lovskih psov, da bi ugotovili, kateri so bili udeleženi v napadu. Vzeli so tudi vzorce DNK petih psov, ki jih je v lasti imela nosečnica.

Igralka Brigitte Bardot, ki se bori za pravice živali, je po poročanju BBC po napadu pozvala oblasti, da takoj prepovedo vse lovske aktivnosti, a je prejela odgovor, da še ni dokazov, da so nesrečnico ubili prav lovski psi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.