Svet
38398 ogledov

V smeteh našli okrvavljenega novorojenčka

Zabojnik za smeti
Novorojenčka so prepeljali v zagrebško bolnišnico.

Na območju Zaprešića pri Zagrebu so v smeteh našli novorojenčka, zavitega v odejo, poroča Index.hr. Po prvih podatkih je bil otrok krvav in je imel poškodbe glave.

Novorojenčka so v kritičnem stanju prepeljali v bolnišnico. Zjutraj so sporočili, da je otrok izven življenjske nevarnosti. "Otrok je dobro. Gre za dečka, zdravega novorojenčka, za katerega so ocenili, da je bil rojen po normalni nosečnosti. Ima vse stabilne funkcije. Zunanjih vidnih poškodb nima. Je v dobrem stanju in je trenutno izven življenjske nevarnosti. Ko so ga pripeljali k nam sinoči, je bil podhlajen," je za 24sata povedal direktor bolnišnice dr. Igor Alfirević.

Policija zadevo preiskuje. Kdo je mati otroka, še ni znano.

Na mestu, kjer so našli novorojenčka, je bil tudi 15-letni otrok, ki je mimoidoče prosil za pomoč. Za zdaj ni jasno, ali je povezan z novorojenčkom ali gre za naključnega mimoidočega.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • LukaMB 22:58 14.maj 2024.

    Še ena Evropejka s fetišem na mulate in tačrne, hranila pa jih ne bi, užitek jih je pa delati ali kako? Malo heca, najverjetneje še ena v vrsti mater narkomank.

  • Majazmaja 10:48 14.maj 2024.

    Vse za klike, a ne? Otrok ni bil v kritičnem stanju, ampak je bil rahlo (!) podhlajen. Bil je nepoškodovan in donošen (38. teden). Normalno se prehranjuje in dokler ga ne prevzame socialna služba, bo na pediatriji v ZG.