Svet
2227 ogledov

Tri leta starega otroka reševali iz gorečega avtomobila

Prometna nesreča v Dalmaciji Zvonimir Barisin/Pixsell
Motorist iz Klisa je vozil hondo CBR 600 in je bil že desetkrat kaznovan zaradi kršitev prometnih predpisov, trikrat zaradi vožnje v vinjenem stanju. Tudi on je umrl v nesreči.

Hrvaški portal Slobodna Dalmacija poroča o tragediji, ki se je včeraj okrog 17.45 zgodila v Kaštel Sućurcu v Dalmaciji. Mlada mamica (32) je umrla v trčenju z motoristom (29). V avtu je bil z mamo otrok, ki je bil huje poškodovan. V nesreči je umrl tudi motorist, kot piše Slobodna Dalmacija, pa gre za motorista iz Klisa, ki je vozil hondo CBR 600 koprivniških oznak in je bil že desetkrat kaznovan zaradi kršitev prometnih predpisov - sedemkrat, ker je vozil prehitro in trikrat, ker je vozil pijan.

V soboto ob 17.45 je vozil iz Trogirja proti Splitu in zapeljal skozi rdečo luč med dvema ustavljenima voziloma na semaforju. V tistem trenutku je trčil v osebni avtomobil Audi A4, v katerem sta bila 32-letnica in triletni otrok. Zanjo je svetila zelena luč. Zagorela sta motorno kolo in audi. Otroka so potegnili iz avtomobila, a nesrečni mamici ni bilo več pomoči ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.