Svet
26 ogledov

Prevzeli so modni svet

Prva Liga Prva Liga
Udobni, modni, futuristični, drugačni, tako za potepanje kot za posebne večerne priložnosti ... Največjo modno revolucijo sta povzročila modela Tubular Viral W za ženske in Tubular Radial za moške.

Novi modeli iz nevsakdanje linije adidas že razveseljujejo Slovenke in Slovence. Pri Adidasu tudi tokrat niso razočarali, dobili smo izjemno lahkoten, kvaliteten, športen in eleganten čevelj v enem. S futuristično obliko novi modeli prepričajo tudi najzahtevnejše modne navdušence. 

Modeli Originals Tubular so že dvignili veliko prahu, saj s svojo atipično silhueto in sodobnim dizajnom spet izzivajo ustaljene modne zapovedi. Slovenskim modnim aktivistom so že na voljo sveži modeli, izmed njih pa najbolj izstopata v popolno črnino odet Tubular Nova za ženske in moški Tubular Viral, tokrat v vojaških maskirnih barvah.

Prva Liga | Avtor: Prva Liga Prva Liga
Za tiste, ki si sami krojijo usodo 

Adidas je predstavil nove copate iz nekonvencionalne linije Adidas Tubular, ki je v letošnjem letu povsem prevzela modni svet. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svoji nekonvencionalni silhueti, izvirno rojeni med urbanimi subkulturami, s katero se upirajo ustaljenim trendom in narekujejo figuro prihodnosti. Ustvarjeni so bili namreč za modne aktiviste, ki progresivno kljubujejo statusu quo in si sami krojijo svojo usodo. Idealni za vse, ki ne trpijo neudobnih čevljev, občutka utrujenih nog in neprodušnih modelov. 

Pri kreiranju novih Tubularjev je Adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje. 

Za modne zanesenjake

Med novimi modeli, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Viral W za ženske in Tubular Radial za moške.

Prvi so namenjeni igrivim ljubiteljicam črne barve, saj so odeti v elegantno črnino, po belem podplatu pa so razpršene črne pike. Tubular Radial, ki prihaja v belem odtenku, pa je ustvarjen za modne zanesenjake, saj je kot nalašč tako za dnevno potepanje kot tudi za posebne večerne priložnosti.

Novi modeli iz provokativne linije, med drugim tudi predstavljena modela Tubular Viral W za ženske in Tubular Radial za moške, so že na voljo tudi v naših prodajalnah v Sloveniji. 

Svoj par si lahko naročite tukaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.