Svet
0 ogledov

Preživel 61 metrov globok padec

Britanska obalna straža poroča, da je voznik avtomobila zapeljal v 61 metrov glo Žurnal24 main
Britanska obalna straža poroča, da je voznik avtomobila zapeljal v 61 metrov globok prepad in preživel. Kako hude poškodbe je utrpel moški, zaenkrat še ni znano.

Moškega je iz prepada dvignil helikopter obalne straže ter ga takoj tudi prepeljal v najbližjo bolnišnico. Zaenkrat še ni znano, kako hude poškodbe je utrpel voznik. Prav tako še ni znano, zakaj je moški zapeljal iz ceste.

Steve Jones, predstavnik obalne straže Swansea je dejal: "Dejstvo, da je poškodovanec sploh preživel padec ter da se je z nami pogovarjal po telefonu je čudež. Moški ima izredno srečo.“  Reševalne ekipe britanskega mesta Hartland so zmečkani avtomobil našle v popoldanskih urah na obali pod prepadom.

"Pri reševanju nam je zelo pomagalo lepo vreme, saj smo veliko lažje izvlekli poškodovanca. Trenutno ni nobene nevarnosti, da bi avto odnesla plima, zato ga bomo izvlekli kasneje,"
je še dodal reševalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.