Svet
29 ogledov

Preživela kemoterapijo, umrla v bizarni nesreči

Deklica
1/2
Facebook
Potem ko je prestala kemoterapijo, je še ne dveletna deklica umrla v tragični nesreči. S stolčkom se je prevrnila vznak.

Američanka Shana Ficks je pri štirih mesecih nosečnosti izvedela, da ima raka. Čeprav so ji zdravniki priporočili splav, zanjo to ni bilo sprejemljivo. Začela je zdravljenje s kemoterapijo.

Deklica Kelsey se je rodila zdrava, mamica pa si je od hude bolezni opomogla, poroča Daily Mail.

Pred dobrim mesecem pa se je zgodila tragična nesreča, ki je spremenila življenje družine. Kelsey je sedela v otroškem sedežu, njena mati pa je le za minuto stopila iz kuhinje. Pohitela je, da je na hitro obrisala mokrega psa. V tem času se je deklica z nogami oprla v mizo, se odrinila in se vznak prevrnila. Padla je na stekleno mizico za sabo.

Ko je Shana prišla nazaj v kuhinjo, je na tleh zagledala hčerkico, ki je imela v glavi steklene drobce, povsod pa je brizgala kri.

Do prihoda reševalcev je mala deklica že prenehala dihati, v bolnišnici pa je po 45 minutah oživljanja za kratek čas spet vdihnila. A rane so bile prehude.

Šokirana mama je za časnik povedala, da so popolnoma zmedeni. "Tako močno se je borila. Zakaj bi jo zdaj nekdo vzel?!" se sprašuje in še vedno upa, da bo pritekla izza vogala. "Bila je moja moč," v joku pravi žalostna mati, ki je morala po porodu na dvojno mastektomijo, pozneje pa še na histerektomijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.