Svet
14 ogledov

Pri porodu ji je pomagalo 50 ljudi

Porod otroka je za očeta lahko čudovit dogodek, lahko pa tudi vzrok ločitve. Žurnal24 main
Američanka Heather Carrol iz Teksasa je v soboto s carskim redom rodila pet deklic in enega dečka. Porod je trajal tri minute, pomagalo pa ji je 50 zdravnikov.

Tridesetletna Teksašanka je šesterčke rodila v vsega skupaj treh minutah. Ker bi lahko naravni porod ogrozil njeno življenje, so se zdravniki odločili za carski rez. Pri porodu je tako sodelovalo okoli 50 zdravnikov, ki so bili priča zelo veselemu dogodku. Ženska je namreč rodila pet deklic in enega dečka, otroci pa so težki od 0,75 kilograma do 1,05 kilograma.

"Zjutraj se je vse zaključilo. Počutim se kot na vrhu sveta," je dejal soprog Mitchell v soboto po veselem dogodku. Zdravnik Bill McKenzie je dejal, da so zelo ponosni, da so prav v njihovi bolnišnici bili priča rojstvu šesterčkov. Par ima sedaj skupaj že devet otrok.

Iz bolnišnice so še sporočili, da so bili zdravniki zelo pripravljeni na tako velik porod in da pri tem niso storili "nobene napake". Kot piše Daily Mail, so vsi novorojenčki, čeprav so na svet prijokali 12 tednov prezgodaj, zdravi. Ponosna starša za svojih novih šest otrok še nista izbrala imen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.