Svet
16 ogledov

Pri sedmih uporablja botoks

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Medtem ko se deklice pri njenih letih igrajo princeske in ličijo z maminimi ličili, mali Bree Evans mati na dva meseca vbrizga botoks. Kot da to še ni dovolj, si je hčerka pred meseci zaželela še trajnih ličil.
Obožujem svoje obrvi in botoks. Nekateri v šoli govorijo, da je to, kar počneva z mamo, narobe, a to le zato, ker so neumni in ljubosumni.
Bree

33-letna samohranilka Sharon Evans si tako neizmerno želi, da bi njena hčerka postala slavna, da na njej uporablja grozne kozmetične pripomočke.

Svoji komaj 7-letni hčerki želi omogočiti, da bo celo življenje lepa in mladostna. Zato ji pomaga z botoskom, da na stara leta ne bo imela gub, piše The Sun.

Želi, da bi bila kot Willow

Želi, da bi njena hči nekoč postala tako slavna, kot je slavna hči Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, Willow Smith.

Sharon dobro ve, da tako v Veliki Britaniji kot tudi v ZDA zakonodaja dopušča, da si lahko posameznik sam vbrizgava botoks. Prav tako ni nezakonita in kazniva uporaba botoksa na otrocih.

Ko jo je vozila na lepotna tekmovanja in razne natečaje, je od drugih mam slišala, da "večno mladost" svojih hčera ohranjajo z botoksom. Ker je tudi sama želela enako za svojo hčer, je prek spleta kupila injekcije – botoks, polnila za ustnice. Deklici je povedala, kaj jo čaka, in si ga je, preden ga je vbrizgala njej, vbrizgala še sebi.

Deklica je ob prvi uporabi botoksa v obraz po besedah matere jokala, ker jo je, kljub temu da je Sharon pred začetkom lepotnega popravljanja na njen obraz nanesla kremo za omrtvičenje, vbrizgavanje botoksa bolelo.

"Prvič sem ji botoks vbrizgala septembra lani. Malo je jokala, a na koncu je bila zelo zadovoljna z rezultatom. Zdaj ji dajem botoks na dva meseca, polnila za ustnice pa ji vbrizgavam na tri mesece. Obe sva zelo zadovoljni z rezultati," je za časnik The Sun povedala samohranilka.

Vtetovirala ji je tudi trajne obrvi
In ker hčerki vsa ličila in botoks niso dovolj, si je pred meseci zaželela še trajnih ličil. Seveda je mati svoji hčerki ustregla. Vtetovirala jih je kar sama, opremo pa si je sposodila od svojega bivšega partnerja, ki se ukvarja s permanentnim ličenjem.

V prihodnosti si obe želita, da bi imela  Bree zarisano še trajno nežno rožnato obrobo ustnic. Kljub kritikam, ki jih prejemata, bosta z botoksom in vsemi ostalimi strupi nadaljevali, za zlobne jezike se ne zmenita. "Vem, da so nekateri razburjeni in besni, a mi ni mar. To je moja hči in jaz ji bom zagotovila, da bo nekoč postala zvezda. Vse, kar počnem, počnem v njeno dobro. Sem njena mama, agentka, motivatorka in prijateljica. In želim si, da bi moja mama zame naredila enako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.