Svet
43 ogledov

Priklopil se je želel poročiti

Priklopil je bil po besedah njegovega prijatelja zaradi velikega nosu zelo nesam Žurnal24 main
Wolfgang Priklopil je ugrabil Natascho Kampusch, ker je želel imeti "nedotaknjeno devico", s katero naj bi se poročil v času, ko je dekle pobegnilo iz ujetništva, je razkril njegov nekdanji najboljši prijatelj.

Ugrabitelj naj bi bil po pisanju britanskega časnika Daily Mail prepričan, da bo z Natascho živel srečno do konca svojih dni v hiši, v kateri jo je v zvočno izolirani sobi držal zaprto kar osem let in pol.

Policijski dokumenti po navedbah časnika razkrivajo, da je bil Priklopil zelo nesamozavesten glede svojega velikega nosa in je imel težave pri vzpostavljanju stikov z ženskami. Zato naj bi zgradil skrivnostno sobo in upal, da ga bodo žrtve, ki jih bo vanjo zaklenil, postopno vzljubile.

Priklopil, ki si je življenje vzel s skokom pod vlak le nekaj ur po tem, ko je Natasha pobegnila, naj bi poskušal pridobiti dokumente, s katerimi bi se lahko identificiral kot češki imigrant.

To je bil del načrta, s katerim je želel z Natasho zgraditi novo življenje, je po pisanju časnika povedal prijatelju in poslovnemu partnerju Ernstu Holzapfelu.

Po njegovih besedah naj bi se sicer Priklopil nekaj časa poigraval z idejo, da bi si nos popravil s pomočjo plastične operacije, a se je nazadnje odločil za pot zločinca, ki je v ujetništvu držal mlado dekle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.