Svet
18 ogledov

Prišli nagi in se oblekli brezplačno

Desigual, razprodaja, nagi, oblečen, slečen, slogan, ŠPANIJA
1/6
Žurnal24 main
Trgovec z oblačili Desigual očitno ve, kako ob začetku razprodaj privabiti čimveč kupcev. Prvih sto kupcev, ki so v trgovino prišli slečeni, se je lahko popolnoma obleklo brezplačno.

Začetek razprodaj je trgovec oglaševal s sloganom "Pridi slečen in zapusti nas oblečen". Akcija je potekala v španski in portugalski prestolnici Madrid in Lizbona. Prvim stotim kupcem, ki so v trgovino ob odprtju prišli slečeni, so obljubili, da se bodo lahko v celoti oblekli zastonj.

"Zapravil" 250 evrov
Pedro Soares
in Ivan Silva sta za tiskovno agencijo Lusa dejala, da sta pred trgovino v Lizboni prva prispela ob eni uri zjutraj in sta tam čakala do devete ure zjutraj.

Fotografije zanimivega začetka razprodaje, si oglejte v GALERIJI.

"Imam volnen pulover in par hlač. Za to bi odštel 250 evrov. Res imam rad to znamko in rad imam to, da lahko vzamem katerokoli oblačilo brezplačno," je dejal 20-letni Pedro.

 

"Zabavno je. Prva sva prišla in čez noč so prišli še drugi. Ko so se vrata odprla, so se ljudje dobesedno vsuli v trgovino in se za obleke prerivali," pa je dejal Ivan.

"Želimo biti originalni"
Tiskovna predstavnica omenjenega trgovca Beatriz Almeida je dejala, da so želeli z akcijo začeti tradicionalne zimske razprodaje. "Dobro se je izšlo. Znamko oglašujemo kot originalno, zato je bila akcija tudi drugačna od drugih," je še dejala.

In s čim so se morali zadovoljiti tisti, ki jim v trgovino ni uspelo med prvi sto? Na vse izdelke so prejeli 50-odstotni popust.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.