Svet
17 ogledov

Privlačna vohunka bo vodila oddajo

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanja ruska vohunka Anna Chapman bo ob petkih vodila televizijsko oddajo. Njena prva misija: razkrivanje uganke o čudežnem otroku iz Dagestana.

Nekdanja ruska vohunka Anna Chappman, ki so jo skupaj z devetimi drugimi agenti izgnali iz ZDA, se je po pridružitvi Putinovi mladini preizkusila v vlogi televizijske voditeljice. "Razkrivala bom skrivnosti," je Chapmanova dejala o enourni oddaji Skrivnosti sveta z Anno Chapman, ki jo bo vsak petek predvajala privatna ruska televizija REN TV.

Oblečena v rdeče-črno žametno obleko je v prvi oddaji poročala o čudežnem otroku iz ruske regije Dagestan v pretežno muslimanskem severnem Kavkazu. Prebivalci regije so leta 2009 zaradi zgodbe o čudežnem otroku, na čigar telesu naj bi se vsakih nekaj dni pojavljali verzi iz korana, praktično ponoreli. Regionalni komentatorji pravijo, da se osiromašena in razcepljena regija, potisnjena v nasilje, oprijema vsakega namiga upanja.

28-letna Anna, ki se je je oprijel vzdevek "agentka 90-60-90", je postala slavna po tem, ko so slike, ki jih je objavila na socialnem omrežju Facebook zaokrožile po prvih straneh tabloidov po celem svetu. Od tedaj jo na vsakem koraku spremljajo telesni čuvaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.