Svet
3814 ogledov

Priznala zločin, a jih moti njena starost

Italija Profimedia - fotografija je simbolična
Ženska, ki je poklicala pomoč, je kasneje priznala zločin.

Kot poroča italijanska tiskovna agencija Ansa, je v torek v Palermu mati ubila svojo štiridesetletno hčer. Žrtev je dolgo trpela za depresijo. 84-letnica, ki je poklicala pomoč, je pozneje policistom priznala, da je storila kaznivo dejanje. 

V času večerje

Drama se je dogajala na ulici via del Visone v času večerje. Kot poročajo mediji, je na številko za klice v sili poklicala 84-letnica, na kraju je takoj posredovalo zdravstveno osebje, ki je lahko le potrdilo smrt. Žrtev je imela na vratu odtise vrvi, ki naj bi jo morilec zategnil okoli vratu. Vendar zaenkrat niso izključili možnosti, da je bila žrtev umorjena z golimi rokami.

Preiskovalci puščajo odprte tudi druge sledi, saj obstaja sum, da 84-letnica ni zmogla dovolj fizične moči za tak zločin. Preiskovalci so govorili s sosedi in ostalimi družinskimi člani, a zaenkrat ni jasno, ali sta bili ženski v času umora v hiši sami.

Spolno nasilje Slovenija Slovenija Hčerka je zaspala, inšpektor Banke Slovenije pa zadavil ženo Ivan Rajević Slovenija Slovenija Spoštovani zobozdravnik zabodel še drugo partnerico

dezurni@styria-medai.si

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 09:31 10.januar 2024.

    za samomor ni izplačila zavarovalnine.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:48 10.januar 2024.

    Super babica