Svet
22 ogledov

Profesor nadlegoval 15-letnika

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Novosadski policisti so v ponedeljek zaradi suma spolnega nadlegovanja nad 15-letnikom prijeli 28-letnega profesorja Elektrotehniške šole v Novem Sadu. Dečku je slekel perilo in ga prisilil v oralni seks.

Novosadski policisti so v ponedeljek zaradi suma spolnega nadlegovanja nad 15-letnikom  prijeli 28-letnega profesorja R. R., ki poučuje na Elektrotehniški šoli Mihajlo Pupin v Novem Sadu. Dečka naj bi z grožnjo o slabem uspehu prisilil v oralni seks.

Slekel mu je hlače in perilo
Po doslej zbranih informacijah naj bi 28-letni profesor dečka zlorabil minulo sredo, ko so v šoli še imeli pouk.

"Po pouku je osumljenec dečka zadržal v učilnici in zaklenil vrata. Približal se je učencu in ga z grožnjo, da ga bo pretepel in mu ob koncu leta prisodil nezadostni uspeh, prisilil, da je slekel hlače," poroča srbski Blic.

Po besedah 15-letnika je profesor dečku za tem slekel spodnje perilo in z njim oralno občeval.

Učencem razkazoval prsi
Po navedbah spletnega portala je osumljeni 28-letnik na omenjeni šoli začel poučevati geografijo pred nekaj leti, na šoli pa je sicer zaposlena tudi njegova mati.

Informacije, ali je osumljenec že kdaj imel podobne incidente, niso znane, nekateri učenci pa naj bi se spominjali, kako jim je profesor R. R. pred časom kazal depilirane prsi, sem in tja pa naj bi tudi "ocenjeval" oziroma komentiral videz posameznih učencev.

V šoli ob ponedeljkovi aretaciji dogodka niso komentirali, vidno pretreseni in vznemirjeni pa so bili po incidentu starši posameznih učencev, še navaja portal.

"Elektrotehniško šolo obiskuje moj sin in ta profesor je učil tudi njega. Ne vem, kakšen je bil odziv staršev 15-letnika, ki je bil žrtev dogodka, sem pa prepričan, da se, če bi šlo za mojega otroka, ne bi zadovoljil le s prijavo policiji. Ali res danes že vsak bolnik lahko dobi službo v izobraževanju?" je bil nad incidentom ogorčen M. S., oče enega od učencev novosadske elektrotehniške šole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.