Svet
5255 ogledov

Prosil je, da ga zaprejo, ker je življenje z ženo doma neznosno

zapor rešetke celica
"Moje domače življenje je postalo pekel, ne morem več, hočem v zapor."

Moški, ki je v Italiji v hišnem priporu, je prišel na policijo in prosil, naj ga raje zaprejo, ker je življenje z ženo doma neznosno, je v nedeljo sporočila policija.

Moški je bil več mesecev v hišnem priporu zaradi kaznivih dejanj, povezanih z mamili, preostalo pa mu je še nekaj let kazni, je za francosko tiskovno agencijo AFP povedal predstavnik policije v italijanskem mestu Tivoli.

30-letni albanski državljan, ki živi v bližini Rima, "se ni mogel več spoprijemati s prisilnim sobivanjem z ženo," so v izjavi zapisali karabinjerji.

Moški je bil tako razburjen, da je raje pobegnil od doma in se predal karabinjerjem. Prosil jih je, da bi preostalo kazen odslužil za zapahi. "Moje domače življenje je postalo pekel, ne morem več, hočem v zapor," je izjavil.

Moškega so takoj aretirali zaradi kršenja hišnega pripora, sodni organi pa so odredili njegovo premestitev v zapor, še poroča AFP.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 2
  • kapibara1 19:29 26.oktober 2021.

    Babo bi prebutal, bi še več čuze dobil, kot radi kršitve hišnega pripora !!

  • Melinda_Owens 16:26 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦