Svet
7 ogledov

Prostitutka zatožila italijanskega premierja

Silviu Berlusconiju sodni postopki dvigujejo pritisk, zato se je, kot kaže, loti Žurnal24 main
Dekle na poziv Patrizia D'Addario, ki trdi, da je preživela noč z italijanskim premierjem Silviom Berlusconijem, je na televiziji Rai dejala, da je predsednik vlade vedel, da je prostitutka.

D'Addariova je tako zanikala navedbe Berlusconija, da ni nikoli plačal ženski za seks. "Berlusconi je vedel, da sem dekle na poziv. In nisem bila edina tisti večer in večer pred tem," je v četrtek zvečer dejala 42-letnica v pogovoru za oddajo Annozero na italijanski televiziji Rai 2.

D'Addariova je še dejala, da je bilo na enem izmed večerov v Berlusconijevem rimskem domovanju več kot dvajset mladih žensk in da je imela občutek, da je v haremu. "Bila sem vesela, da sem ostala s predsednikom in da se je zanimal zame," je še dodala.

Škandali spremljajo življenje italijanskega premierja že več mesecev. 72-letni medijski mogotec je sicer zatrdil, da ni nikoli plačal za spolne usluge, priznal pa je, da ni svetnik. Njegova udeležba na rojstnodnevni zabavi 18-letnice aprila je bila kljub temu kaplja čez rob za njegovo soprogo, ki je vložila zahtevo za ločitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.