Svet
12 ogledov

Prvi dan predavanj v znamenju ogromnih penisov

Jessica Jin Instagram
V Teksasu so študenti v predavalnice prvi dan novega študijskega leta sedli v sredo. Datum je sovpadal z dovoljenjem, da študenti s seboj na fakultete nosio orožje.

Kot pišejo ameriški mediji, je bilo med študenti opaziti le ogromne vibratorje. Šlo je za svojevrsten protest zoper odločitev, da lahko študenti s seboj nosijo orožje, ne pa tudi seksualnih pripomočkov.

"Ti nosiš pištolo na predavanje? Jaz nosim ogromni dildo! Ta nas bo enako učinkovito zaščitil od psihopatskih napadalcev kot puška, poleg tega je bistveno bolj varen," so na Facebook profilu objavili organizatorji protestne geste.

Akcijo je sprožila študentka Jessica Jin, ki je za ta namen kupila okrog štiri tisoč spolnih pripomočkov in jih razdelila kolegom na svoji fakulteti. Številne je dobila tudi kot donacijo s strani proizvajalcev in trgovin s spolnimi pripomočki, ki so jo na ta način podprli v njeni miroljubni in - resnici na ljubo - duhoviti nameri.

Vsi, ki si se pridružili njeni protestni akciji, bi se sicer utegnili znajti v težavah, saj je na fakultah v Teksasu strogo prepovedana kakršna koli javna obscenost. Ravno zaradi tega Jessica Jin želi opozoriti na absurd zakona, ki dovoljuje pištole in puške ter ostalo orožje, ne pa tudi tako nenevarne igračke, kot je recimo dildo.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • Bizgec 20:56 28.avgust 2016.

    Strelno orožje je dovoljeno, dildoti pa ne, ker z dildoti lahko koga nategneš. Nategovanje je pa privilegij politikov in ti nočejo konkurence.