Svet
13 ogledov

Psa pustil pred letalom

Mraz_Berlin_AP Žurnal24 main
Na mednarodnem letališču Bergstrom v glavnem mestu ameriške zvezne države Teksas Austin je policija aretirala potnika, ki je pred letalom na mrazu pustil svojega psa.

Uslužbenec letališča je 39-letnemu Aredeshirju Fardinu pred vstopom na letalo dejal, da nanj ne sme vzeti svojega psa, poroča ameriški portal MSNBC. Razlog za zavrnitev so bili neustrezni dokumenti.

Da bi se lahko kljub temu vkrcal na letalo in poletel proti Michiganu, je Fardin poklical svojega prijatelja in ga prosil, ali lahko pride po psa. Medtem pa je psa pustil zmrzovati na letališču, sam pa se je odpravil na letalo, misleč, da je rešil problem.

Letališke oblasti so namreč poklicale policijo in prijavile moškega, saj so bili mnenja, da bi bile lahko nizke temparature za psa usodne. To je kasneje ugotovila tudi policija, ki je moškega tik pred vzletom letala aretirala.

Moški se bo tako moral pred sodnikom zagovarjati zaradi mučenja živali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.