Svet
17 ogledov

Psička preživela v objemu mrtvega lastnika

emma Facebook, Nicholas Pet Haven
Psička Emma je v objemu lastnika preživela tornado, ki je uničil mesto Van v zvezni državi Teksas.

Enajstega maja je mesto Van v zvezni državi Teksas opustošil tornado. Več kot 100 hiš je bilo popolnoma uničenih, med drugim tudi dom 60-letnega Davida Tapleyja in njegove dve leti starejše žene Brende. Oba sta umrla pod ruševinami svojega doma. 

Trupli para so odkrili sosedi. Kot poročajo mediji, je upokojeni policist tik pred smrtjo poskušal z eno roko doseči ženo, z drugo pa zaščititi psičko Emmo, ki je bila edina, ki je tornado preživela. Par je sicer imel še dva psa, ki nista imela te sreče.

Reševalci so povedali, da so psičko popolnoma prestrašeno in ranjeno našli zvito v objemu svojega gospodarja. Psička je lastnika zapustila šele, ko je k njen pristopila Michelle, ena od prostovoljk, ki je po vremenski katastrofi pomagala pri iskanju pogrešanih živali. Michelle je psičko posvojila. Ona je bila tudi tista, ki jo je poimenovala Emma. “Psička si je zaslužila razvajanje. Verjamem, da si vse živali zaslužijo še eno priložnost in da imajo pravico do srečnega življenja,” pravi Emmina rešiteljica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.