Svet
52 ogledov

"Putin bi lahko bil homoseksualec"

razno 07.05.13. tv spored, putin razno 07.05.13. tv spored, putin
Nova biografija Vladimirja Putina predstavlja ruskega predsednika kot travmatiziranega človeka in ugiba o njegovi spolni usmerjenosti.

Moskovski politolog Stanislav Belkovski v knjigi Putin trdi, da je razmerje med Vladimirjem Putinom in rusko gimnastičarko Alino Kabajevo izum njegove PR ekipe. A Belkovski se ne ustavi tu. Razglablja tudi o možnosti, da je Putin istospolno usmerjen. Seks naj bi bil Putinu tuj, raje kot z ljudmi pa svoj prosti čas preživlja z živalmi, piše Daily Mail.

Belkovski navaja, da je Putin sin alkoholika, ključ do razumevanja predsednika pa leži prav v njegovem otroštvu. "Mali Vladimir, ki je praktično odrasel brez očeta, brez ljubezni, brez pozornosti staršev, je bil samotar in mrk otrok," piše. Putin naj bi se rodil dve leti pred datumom, ki ga uradno predstavljajo za datum njegovega rojstva. Z materjo naj bi se preselil v Gruzijo, kasneje pa ga je posvojil par v Leningradu.

Avtor knjige na podlagi teh trditev zaključuje, da Putin hrepeni po starševski toplini.

Putinov tiskovni predstavnik je trditve že zanikal in Belkovskega označil za "smet".

Komentarjev 1
  • ennanova 20:54 10.februar 2014.

    Umetnost ali športUmetniki bi naj bili rahlo otročji večni radovedneži, sposobni videti stvari iz različnih zornih kotov, ki se radi igrajo in preizkušajo novosti. Športniki pa veljajo za gromozanske, samo v zmago usmerjene kupe mišic, ki garajo in živijo ...prikaži več kot roboti. V resnici je ravno obratno, le da športniki niso otročji, umetniki pa ne gromozanski kupi mišic … http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/1468-umetnost-ali-sport