Svet
16 ogledov

Putin prestal lepotno operacijo?

Žurnal24 main
Ruski predsednik Vladimir Putin, ki svojo javno podobo super moškega gradi s fotografijami borbe s tigri in judovskimi obračuni, se je v sredo javnosti predstavil z modrico pod očesom, ki jo je prekril z ličilom.

Novinarji so prve strani napolnili z ugibanji o tem, zakaj je Putin tako prefinjeno zakril modrico pod levim očesom. Ruski viri navajajo, da je premier dobil hud udarec pri prakticiranju juda, medtem ko so šli drugi mediji korak dlje in celo objavili zgodbo o tem, da si je Putin privoščil lepotno operacijo na obrazu.

Zaradi slabega počutja odpovedal večerjo
Danes je bila glavna ruska novica prav Putinova modrica, medtem ko so se tako ruski, ukrajinski in zahodni mediji spraševali o tem, kako je do nje prišlo. Ruski novinarji navajajo, da se premier v preteklosti pred javnimi nastopi ni nikoli naličil, kar je sicer praksa mnogih politikov.

Putin naj bi bil na sestanku z ukrajinskimi veljaki izredno slabo razpoložen. Novinarska konferenca po pogovorih je bila izredno kratka, zaradi slabega počutja ruskega premierja pa je bila odpovedana tudi večerja.

Ukrajinski časnik Levy Bereg je špekuliral, da je Putin prestal lepotno operacijo, v nadaljevanju pa poročajo tudi o tem, da naj bi bil Putin celo ob zob. "Morda gre kljub vsemu le za ponesrečen trening juda," zaključujejo Ukrajinci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.