Svet
1 ogledov

"Putina je poslal Bog"

Vladislav Surkov, Putin EPA
Ruskega premierja Vladimirja Putina je poslal Bog, da bi tej državi pomagal premagati enega izmed najbolj viharnih časov, je dejal politični strateg Kremlja v enem izmed redkih javnih nastopov.

"Iskreno verjamem, da je Putin oseba, ki je bil poslan Rusiji od Gospoda za premagovanje najtežjih težav za Rusijo," je dejal glavni Putinov podpornik in eden izmed najvplivnejših Rusov Vladislav Surkov.

Vladislav Surkov | Avtor: EPA EPA

Oseminpetdesetletni predsednik Putin je bil predsednik Rusije med letoma 2000 in 2008, nato pa je postal premier. Velja za ključnega političnega igralca v Rusiji, ki je med državljani zelo priljubljen.

Politični analitiki vse od njegovega umika s predsedniškega položaja ugibajo, ali se bo Putin na volitvah prihodnje leto spet potegoval za predsedniški položaj.

Ruska ustava namreč določa, da predsednik lahko kandidira le dvakrat. Zadnje besede o tem, tako kot njegov največji tekmec, ruski predsednik Dimitrij Medvedjev, še ni rekel.

Komentarjev 4
  • privat 12:08 09.julij 2011.

    pregledal sem to o iveku..preveč fašistično..kaj nisi malo preveč desen??'

  • privat 11:57 09.julij 2011.

    nemoremo tvojezvane komuniste imenovati komunisti...ti ljudje niso k od komunistov so pa dejanjsko neki tirani in slabi ljudje...Jaz se sprašujem kako lahko spijo ,mislijo ,seksajo...v svojem početju-življenju?'Nekateri bi to pojasnili to z vijagro ,kokainom itd..Nekaj pa me tolaži...vedno je in ...prikaži večn bo šansa da se jim sodi in posledično preganja z tajnimi službami in odvzame vse dobrine ,ki so jih po zakonu in na črn način pridobili...še več...lahko se jim izbriše pravica do penzije,zdravstva..itd.. in bojo to kar predstavljajo ...psi. Samo zopet kje pa niso psi?? Poglejmo rusijo,španijo,italijo,nemčijo..da ne pozabimo pse nad psi ..srbijo

  • kriegmachine 08:16 09.julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://iveksemsismovsi.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!