Svet
201 ogledov

Radodarni par natakarju podaril 4 tisočake

natakar Shutterstock
Radodarna zakonca iz Houstona sta natakarju Gregu Rubarju v tamkajšnji italijanski restavraciji podarila štiri tisoč evrov, da bi si lahko kupil nov avto. Slednjega mu je namreč uničila nevihta, ki je pred nekaj dnevi zajela mesto.

Triinštiridesetletni natakar Greg se je moral potem, ko mu je neurje uničilo avtomobil, vsak dan v službo voziti z avtobusom in taksijem. Njegovo zgodbo je slišal neki par in se odločil, da mu bo pomagal. Ob plačilu 20 evrov vrednega računa sta mu podarila štiri tisoč evrov napitnine. Greg je bil seveda v šoku, saj česa takega ni pričakoval. "Vedno se pogovarjam z njima. V restavracijo prihajata že osem let," je povedal.

Zamujal je v službo

"Brez avtomobila sem velikokrat zamujal v službo. Potoval sem s taksijem in avtobusom in nikakor nisem mogel priti pravočasno," je po poročanju Daily Maila dejal natakar.

Greg v restavraciji dela s svojo partnerico Terri Elsikovo, s katero ima enega otroka. Čeprav je tistega dne pol ure zamujal v službo, je par počakal nanj, da bi mu lahko dal denar.

V ovojnico je pogledal šele, ko sta zakonca zapustila restavracijo. "Zahvalil sem se jima. Res potrebujem pomoč. Želim se jima še enkrat zahvaliti, a še nista prišla na kosilo," je dejal.

Nekaj časa ne bo dobival napitnin

Zakonca, ki sta hotela ostati anonimna, sta se za takšno darilo odločila, ker sta menila, da Greg ne bi smel biti kaznovan za nekaj, na kar ne more vplivati.

Kljub temu pa sta mu denar dala pod enim pogojem. "Ko mi je gospod dal denar, mi je povedal, da mi zdaj nekaj časa ne bo dal napitnine," je še povedal natakar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.