Svet
4210 ogledov

Ranil taščo ter ubil tasta in soprogo

Družinska tragedija v Dubrovniku Grgo Jelavic/PIXSELL
Policija je v stanovanju našla tri trupla, eno osebo so ranjeno prepeljali v bolnišnico.

Hrvaška policija je ob 6:50 prejela sporočilo, da so v apartmaju v bližini Zlatarske ulice v Dubrovniku tri osebe brez znakov življenja. 

Policija je sporočila, da so v stanovanju našli tri trupla in eno poškodovano osebo, ki so jo z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico. 

Policijska preiskava še poteka. Vodja policijske uprave Dubrovnik - Nereva Ivan Pavličević je za N1 potrdil, da gre za nasilno smrt. 

Dvojni umor in samomor

Po neuradnih podatkih je najverjetneje šlo za dvojni umor in samomor. Hrvaški tednik DuList navaja, da so v stanovanju našli trupla 64-letnega Đ. B., njegove 53-letne soproge L. B. in 77 letnega tasta M. T. Tašča, stara 74 let, je bila ranjena v nogo. 

Dubrovački vjestnik piše, da gre za družino dubrovniškega pomorščaka, ki je iz še neznanega motiva ubil soprogo in njenega očeta, ranil njeno mamo ter storil samomor. 

Direktor bolnišnice Dubrovnik Marijo Bekić je potrdil, da je ranjena 74-letnica izven življenjske nevarnosti . 

Zaklenila se je v sobo in poklicala policijo

Moški je najprej streljal v taščo, ki je edina preživela. Rešila se je tako, da se je zaklenila v sobo, ki se nahaja v drugem nadstropju in od tam poklicala policijo. 

Nato je moški ubil tasta ter, medtem ko je njegova soproga želela poklicati pomoč, tudi njo. Takoj za tem je sodil še sebi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.