Svet
14 ogledov

Rano morskega psa zašil sam

Morski pes Shutterstock
Novozelandec James Grant je z nožem odbil napad morskega psa, odplaval do obale, si zašil rano in šel na pivo.

James Grant je s prijatelji lovil ribe, ko ga je napadel morski pes. 24-letnik je bil v vodi, ko je začutil, da ga je nekaj potegnilo za nogo. Sprva je misli, da se z njim šali prijatelj, ko pa se je ozrl nazaj, je presenečen opazil, da gre za morskega psa.

Čeprav je bil šokiran, je dejal, da ni čutil strahu. "Zlomka, zdaj moram to stvar spraviti z noge," je opisal svoje misli. V roki je imel nož, zato je morskega psa večkrat zabodel. "Ne vem, kako učinkovit sem bil. Mislim, da je odnehal, tako da se je nekaj moralo zgoditi. Nekaj zarez sem mu le naredil."

Grant je nato odplaval do obale in si slekel potapljaško obleko, ki si jo je sposodil od prijatelja. Na nogi je imel petcentimetrske ugrize. S pomočjo kompleta prve pomoči, ki ga je imel v avtomobilu, si je zašil rane. S prijatelji so nato šli v bar na pijačo, kjer si je rane prelepil z obližem, saj mu je ponovno začela teči kri. Nato se je vendarle odpravil v bolnišnico, kjer so mu rani oskrbeli.

"Odlično bi bilo, če bi ga ubil, ker je potekalo ribiško tekmovanje," je dejal Grant. "Seveda pa sem zelo hvaležen, da imam še vedno nogo. Ko bodo odstranili šive, grem nazaj v vodo," je še napovedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.