Svet
229 ogledov

Razglasili so ga za mrtvega, v mrtvašnici se je prebudil

Ruski predsednik Dmitrij Medvedjev izvaja vrsto ukrepov, ki naj bi zmanjšali alk Žurnal24 main
Z vzhoda Rusije poročajo o nenavadnem dogodku. Moški se je zbudil v mrtvašnici, kjer je pristal, ko so ga razglasili za mrtvega. Pred tem je možakar popival s prijatelji, po "čudežni oživitvi" pa je odšel nazaj na zabavo.

Prijatelji so poklicali reševalce, ki so zelo hitro razglasili smrt moškega in ga odpeljali v mrtvašnico, poroča lokalni časopis Kasanskije Vesti. 

Po nekaj minutah se je prebudil v hladilnici mrtvašnice v regiji Kasanski, kje na območju velikem več kot štiri tisoč kvadratnih kilometrov živi vsega 35 tisoč ljudi. 

"Tiste noči je bila mrtvašnica polna, prostora za odlaganje trupel je zmanjkalo, zato smo jih morali odlagati tudi na tla, kje se je nahajal tudi naš "mrtvi" junak," je ob tem povedal predstavnik policije Aleksej Stojev

"V nekem trenutku se je moški zbudil in ni vedel kje se nahaja. V hladilnici je seveda zelo mraz in temno, poleg tega je bil pijan in ni bil sposoben trezne presoje. Ko je poleg sebe zatipal mrzlo truplo je želel zbežati iz prostora, a so bila vrata zaklenjena," je še dodal Stojev. 

Zdravnik ni verjel varnostniku

Moški je začel kričati in razbijati po vratih, iz hladilnice so ga rešili varnostniki, ki so poklicali zdravnika. Ker je ta mislil, da je varnostnik zblaznel, je za vsak slučaj poklical policijo. 

Policisti so naleteli na paničnega moškega, ga zaslišali in nato izpustili. 

Gospod se je vrnil na zabavo, njegovi prijatelji so še vedno pili, le da tokrat v njegov spomin. Oseba, ki je odprla vrata, je bila tako šokirana, da je omedlela, so še zapisali v časopisu Kasanskije Vesti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.