Svet
20 ogledov

Razigrani podpredsednik ZDA

Joe Biden, Ash Carter EPA
Ameriški podpredsednik Joe Biden je s svojim obnašanjem dvignil precej prahu zaradi - po mnenju večine ameriških medijev - nedostojnega šepetanja na uho soproge obrambnega ministra.

Prisega novega ameriškega obrambnega ministra Asha Carterja. Med drugim sta s strani njegovih najbližjih prisotna tudi njegova soproga Stephanie, njegov sin Will in hčerka Eva, ameriškega predsednika Baracka Obamo pa na zaprisegi nadomesti podpredsednik Joe Biden, ki je na uradni slovesnosti precej razigran.

Precej "po domače" in sproščeno se med Carterjevim govorom približa njegovi ženi in ji šepeta na uho, roke pa ji položi na ramena.

V ZDA je to domačno obnašanje podpredsednika države dvignilo nemalo prahu; še toliko bolj, ker to ni njegov prvi zdrs v javnosti. Lani je veliko pozornosti požela njegova fotografija z motoristko v naročju, poleg tega pa tudi šepetanje hčerki senatorja Chrisa Coonsa med njegovo svečano zaprisego.

Videoposnetek zaprisege je na voljo na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.