Svet
3 ogledov

Razkazoval svojo moškost

Weiner velja za enega najbolj glasnih liberalcev v predstavniškem domu, do nedav Žurnal24 main
Newyorški demokratski kongresnik Anthony Weiner je po tednu dni priznal, da je študentki preko Twitterja poslal sliko svoje moškosti v spodnjih hlačah.

Newyorški demokratski kongresnik Anthony Weiner, ki je leta 2013 nameraval kandidirati za župana New Yorka, je priznal, da je prek interneta in telefona neprimerno komuniciral s šestimi ženskami, ni pa imel nikakršnega odnosa z njimi, piše Reuters.

"Globoko obžalujem, kar sem storil, a odstopil ne bom," je na tiskovni konferenci pojasnil novinarjem.

Zagrabila ga je panika
Škandal je izbruhnil pred enim tednom, ko je v javnost prišla fotografija nabrekline pod moškimi spodnjimi hlačami, ki je bila študentki v Seattle poslana s kongresnikovega Twitterja. Potem ko je več kot en teden to zanikal, je v ponedeljek presenetljivo priznal, da je fotografijo svoje moškosti v spodnjih hlačah poslal sam.

"Ko sem se zavedel, da sem sliko objavil na Twitterju, me je zajela panika. Izmislil sem si, da so me napadli hekerji. Nato sem spoznal, da je zgodba vredna obžalovanja. Sliko sem poslal sam," je povedal na novinarski konferenci.

Poročen eno leto

Za neumnost se je opravičil tudi svoji ženi, s katero sta se poročila šele pred slabim letom. In glede na to, da je do lanskega leta veljal za enega bolj zaželenih samcev v New Yorku, se mnogi sprašujejo, če ga zveza mogoče že ovira, še poroča Reuters.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.