Svet
39 ogledov

Razmišljala tudi o samomoru

Gerry in Kate McCann verjameta, da je njuna hčerka še vedno živa. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Tri leta po izginotju britanske deklice Madeleine McCann je njena mati Kate dejala, da je večkrat razmišljala o samomoru. Bolečina ob izgubi hčerke je še vedno zelo velika.

Kot je dejala McCannova za britansko televizijsko postajo BBC World, je v tem času pogosto razmišljala o tem, kako bi na avtocesti povzročila nesrečo in s tem končala svoje trpljenje. ˝To bi se zgodilo na enkrat, nas ne bi bilo več in bolečina bi izginila ...,˝ je dejala McCannova.

˝Toda, sedaj zagotovo vem, da tega nočem,˝ pravi in dodaja, da nikoli ne bo odnehala iskati svoje hčerke. ˝Zelo te imamo radi, Madeleine, in ne bomo te nehali iskati.˝

Njen mož Gerry pa je ob tem dodal: ˝Madeleine, še vedno te iščemo. Povej nekomu, kdo sta tvoja mami in oči in kdo v resnici si ti.˝

Starša izginule Madeleine še vedno obsojata portugalske oblasti, predvsem tamkajšnjo policijo, ki je po njunem mnenju ignorilala njune nove dokaze, s pomočjo katerih bi lahko našli Madeleine. Kot pravi McCannova bodo nekateri ˝zelo osramočeni˝, če bodo našli njuno hčerko.

Zgodba o Madeleine McCann se je začela tretjega maja leta 2007, ko je bila družina na počitnicah na Portugalskem. Kate in Gerry sta ponoči hčerko pustila samo v apartmaju, ko pa sta se vrnila, Madeleine ni bilo več.

Vse od takrat starša prosita javnost, da naj pomaga pri iskanju deklice, saj sta prepričana, da je deklica še vedno živa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.