Svet
11 ogledov

Rečan: Nisem prijavil ugrabitve

Izginotje mladega Rečana Igorja Fehirja na Hrvaškem še vedno buri duhove. Fehir tokrat v videoposnetku pravi, da ugrabitve ni sam prijavil, ampak je sam poklical mamo in brata. Zavrnil pa je tudi namigovanja medijev, da si je ugrabitev izmislil.

Fehir, ki naj bi ga konec junija ugrabili in odpeljali v Italijo in mu po poročanju nekaterih medijev celo izrezali organe, je na posnetku, ki ga je objavil na Youtubu zavrnil trditve, da naj bi si ugrabitev izmislil zaradi težav na fakulteti in dolgov.

"Skrivam nekaj stvari, ki jih bom izdal, ko bo za to pravi čas. In, kdo je prijavil ugrabitev? Jaz jo nisem prijavil, prav tako nisem niti zahteval pomoč policije, poklical sem mamo, brata ..."

Od policije nato zahteva, da naj pokaže posnetek, ki naj bi dokazovala, da laže. Zavrnil je tudi obtožbe, da je odvisnik od drog, saj v življenju ni pokadil niti ene cigarete ali popil skodelico kave.

V komentarju pod svoj video je še zapisal, da ima veliko avdio in videoposnetkov, ki bodo pokazali, da govori resnico. "Briga me za katerkoli kazenske prijave, ki so vložene proti meni ... Jaz sem preživel najbolj grozne stvari in to so igrice običajnih ljudi, ki so samo željni publicitete," je zapisal.

Komentarjev 1
  • NejaS 16:02 27.julij 2012.

    Proti gospodarski krizi bi se lahko bojevali tudi tako, da bi novinarjem računali jezikovno "pišmevuhovstvo". Drugi sklon, rodilnik, poleg dela celote (pol kilograma solatE) služi tudi izražanju zanikanih stavkov "... ni popil skodelicE kave." V tem člančiču je preveč napak, ...prikaži več da bi šlo za napako - to je resnična malomarnost. Upam, da vas je sram.