Svet
2238 ogledov

Republikanski šerif: Nič ne bi imel proti, če bi me Trump oralno zadovoljil

Nekdanji šerif iz Arizone Joe Arpaio, zelo tesen zaveznik in podpornik ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je še eden v vrsti republikancev, ki se je pred televizijskimi kamerami osmešil.

Nekdanjega šerifa iz Arizone je na limanice spravil zloglasni britanski igralec Sacha Baron Cohen, ki je premikal meje sprejemljivega že v filmih Borat in Brüno, na zabavljaško sceno pa ga je izstrelil alter ego Ali G.

Cohen s svojo kontroverzno politično-satirično oddajo Kdo je Amerika? že več tednov pretresa Združene države. Z različnimi vlogami, ki jih Cohen v seriji igra (od izraelskega protiterorističnega strokovnjaka, do finske YouTube zvezde), poskuša republikanske politike pripraviti do tega, da pred kamero izrečejo ali naredijo neverjetne stvari.

Tokrat mu je, našemljenemu v finskega zvezdnika OMGWhizzBoyOMG s pravim imenom Ladislas Kekkonen, ki da je na omrežju YouTube zaslovel z odpiranjem zapakiranih igrač in elektronskih naprav, nekdanjega šerifa Arizone in tesnega zaveznika ameriškega predsednika, pripravil do tega, da je dejal, da bi sprejel morebitno Trumpovo ponudbo za oralni seks.

Cohen nato Joa Arpaia, ki se poteguje za republikansko nominacijo za predstavnika Arizone v senatu, prepriča, da se z igračo v obliki krofa prepira o tem, zakaj so zahteve po prepovedi orožja zgrešene.

"Slastni krof, razumeti moraš, da je treba slediti ustavi in zakonom in ljudem dovoliti orožje," je dejal Arpaio.

Cohen oziroma OMGWhizzBoyOMG nekdanjemu šerifu pove, da ima za razliko od krofa, sam rad orožje in da ga ima doma kar 43 kosov. "Zbiram jih za prihajajočo vojno ras," pribije Cohen.

"Malce sem razočaran, da sem mu nasedel," je že junija, dva meseca pred objavo posnetkov, dejal 86-letni Arpaio.

Arpaio je sicer najbolj znan, da je v 24-letni karieri šerifa prestopnike nezakonito zadrževal v zaporih, kjer so vladale brutalno surove razmere.

Zaradi nasilja so ga zvezni sodniki obsodili, a ga je Donald Trump vključil v prvi paket pomilostitev.

Najbolj se je sicer doslej pred kamero osmešil republikanski predstavnik iz Georgie Jason Spencer, ki je kričal 'črnuhi' in kazal zadnjico, saj naj bi to – tako je trdil Erran Morad, ki ga je upodobil Cohen – teroriste spremenilo v homoseksualce.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Matilda_Mahony 14:05 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjevv mesečn0... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • miki1234 13:36 07.avgust 2018.

    noro brezvezn članek...