Svet
18 ogledov

Rešena iz krempljev ugrabitelja

Policisti so preknili dramo, ki se je odvijala v srbskem Nišu. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Srbija: Dve kriminalni skupini sta se soočili zaradi prekupčevanja z mamili. Prišlo je do streljanja, v katerem je umrl vodja ene skupine, drugi pa je za talko vzel 15-letno dekle.

Kriminalni skupini sta se med prodajo in prevzemom droge sprli. Marko T., vodja ene skupine je začel streljati in huje ranil Vlada Nikolića, vodjo druge skupine, ki je zaradi težkih poškodb umrl v bolnišnici. Po krvavem obračunu je Marko T. ugrabil 15-letno dekle, ki so jo kriminalci imeli za spolno sužnjo in pobegnil.

Ko so policisti prispeli na kraj dogodka je večina kriminalcev že pobegnila. Policisti so nedolgo zatem v vasi Kamenica opazili avtomobil, ki ga je vozil napadalec. Skrival se je v nekem vinogradu, pištolo pa je nameril v dekličino glavo. Po neuspešnem pregovarjanju so se policisti odločili deklico rešiti na tvegan način. Eden izmed specialcev se je napadalcu prikradel za hrbet, ga obvladal, deklico pa rešil.

Policisti še vedno iščejo ostale člane kriminalnih skupin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.